Thursday, June 28, 2012

Blogroll Tour 2012

(vezi și Later Edit la final)
Salutare dragilor.
De aproape un an îmi fulgeră prin minte o idee de călătorie. Vreau să plec la drum, cu trenul, să vizitez tot felul de orașe... noaptea pe tren iar ziua în vizită. Să profit de puținele cupoane de accelerat pe care le mai am, să mai profit de „reducerea de student”, să trec prin cât mai multe orașe cu un bagaj cât mai sumar și cât mai ieftin posibil.

O altă idee ce mi-a răsărit în creieraș e aceea că vreau să ajung la voi, dragii mei cititori / ascultători / fani :D. Așadar, m-am gândit să combin cele două idei într-una singură și să o fac vara asta.

Adică: atenție, vin la voi în oraș!

Acum, fain ar fi dacă ne-am sincroniza, dacă și voi veți avea măcar o oră la dispoziție să ieșim la un suc (apă plată în cazul meu), să schimbăm vreo două vorbe și eventual să facem câteva fotografii ca să imortalizăm momentul.. să ne vedem la față... sau mai exact să vă văd și eu, că voi mă zăriți prin video bloguri :P

Nu am să vă rețin foarte mult, dar nici nu am să refuz un tur scurt al orașului dacă aveți timp. Sau mai bine spus: eu am să vin perfect pregătit pentru a mă descurca singur, am să mă prezint la locul de întâlnire stabilit și am să încerc să nu vă stric programul pe ziua respectivă, dar dacă aveți mai mult timp la dispoziție și vreți să îl petrecem împreună sau doriți să-mi fiți ghid, nu am să refuz nicicum oferta :D

O altă chestie pe care voiam să o menționez, de altfel și motivul pentru care scriu acest articol, e faptul că nu am nici telefon isteț și nici tabletă, iar laptopul e prea greu și prea incomod de transportat, ceea ce, rezumat înseamnă că nu voi avea acces la internet pe perioada plecării, adică nu vom putea comunica online.

Am să călătoresc foarte lejer, doar cu un mic rucsac în spate, de aceea laptopul ar fi mult prea greu și prea voluminos. De asemenea e o responsabilitate în plus... și ideea e să merg pentru relaxare, nu pentru a sta cu griji sau pentru a căra bagaje imense.

O chestie care poate nu s-a înțeles până acum e că nu vor fi mai multe excursii cu plecare de acasă, ci o singură tură, un circuit care să cuprindă toate localitățile vizate. Mai mult decât atât, totul e planificat astfel încât să nu mă prindă noaptea în gări ci pe tren, să nu dau banii pe cazare ci să fie extremely low cost toată această drumeție. Așa cum spuneam la început: ziua vizitez, noaptea sunt pe tren. Consider eu că e planul cel mai simplu, dar cu dificultăți la găsirea legăturilor CFR.

Momentan am stabilit că voi trece sigur prin: Brașov, Cluj, Focșani, (poate) Iași și Vatra Dornei (în ordinea stabilită de posibilitățile CFR). Dar aștept de la voi și alte localități. Spuneți-mi unde sunteți, să știu unde să vin! Iașiul e un oraș în care merg mai des, de aceea e posibil să nu-l includ în acest circuit.. ci să-l vizitez cu altă ocazie.

Din păcate, nu-mi permit să ies din țară, deci toți fanii mei de peste hotare vor mai aștepta... ne vedem când reveniți pe meleagurile mioritice :).

Vă aștept deci să-mi specificați orașul unde vă aflați.. să știu cum stabilesc itinerarul. Voi reveni peste o săptămână sau două, funcție de răspunsurile voastre, cu o actualizare pe tema asta. :D

Later Edit: se înțelege, sper, că voi veni în orașele blogărilor și cititorilor mei fideli (acei blogări pe care îi am în blogroll și adică acele persoane care au vechime aici pe blog, au măcar 3 comentarii aprobate înainte de data de 28 iunie).
de la mine,
numa' bine

12 comments:

  1. Replies
    1. Mulțumesc frumos! Îți urez să ai și tu o călătorie minunată!

      Delete
  2. Radu, sunt intr-o continua agitatie, motiv pentru care am ,,parasit" temporar blogurile, insa ma intorc curand :) Termin si eu sesiunea in acest weekend si voi avea mai mult timp liber.

    Ideea e ca voiam sa imi manifest bucuria! E o idee excelenta si sper sa reusesti sa o pui in aplicare cat mai curand. Eu nu intentionez sa parasesc orasul vara asta, decat pe perioade scurte (cate 2-3 zile), asa ca sansele sa ne sincronizam sunt destul de mari, cred eu, si sper sa ne plimbam prin Cluj impreuna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bine ai revenit pe aici, mă simt onorat că ai rupt din puținul timp liber ca să mă vizitezi și să îmi scrii :) Mulțumesc.

      Mă mir că încă nu ai terminat sesiunea, dar fiecare centru universitar cu regulile lui :P

      Mă bucură mult mesjaul tău și faptul că place ideea asta :) Nu am fixat încă temporal această plecare, dar cel mai probabil va fi în iulie, în prima jumătate a lunii. Am să anunț detaliile când vor fi stabilite și am să iau legătura cu „doritorii”

      Delete
  3. Pai cand ajungi la Brasov a cam trebui sa ne vedem la o bere, nu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Păi de ce crezi că am trecut Brașov pe listă? Sunteți doi acolo... sper să ne găsim tustrei la o răcoritoare :D

      Delete
    2. Ideal ar fi sa ne auzim cu ceva zile inainte pentru ca programul meu de munca e exagerat de dezordonat si foarte inflexibil.

      Delete
    3. Păi, cum spuneam mai sus, în răspunsul pentru Colorbliss, voi anunța în prealabil :D

      Delete
  4. Radu, poate ne vedem. Eu o să fiu în Iași de mâine până pe 9 iulie, după care acasă în județul Suceava. Vorbim și vedem ce și cum.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deci posibil să trec și Suceava pe listă.. că nu cred să ajung în Iași până e 9... deși orice e posibil momentan.

      Delete
    2. Mă ai în listă pe gmail parcă. Dacă vrei să vb mai pe îndelete acolo, aștept un semn de la tine.

      Delete
    3. Cât am acces la internet voi avea și metode de a vă contacta... Oricum, așa cum am menționat în articol, săptămâna viitoare voi publica detaliile :D

      Delete

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...